Centrale verwarming en Installatietechniek

“Er warmpjes bijzitten” heeft meer betekenissen. Wij kunnen er in ieder geval voor zorgen dat u zeker in koude tijden een goed functionerende verwarming heeft. Net zoals u het belangrijk vindt dat er ’s morgens warm water uit de douche komt. Of het nu gaat om nieuwe verwarmingsketels, boilers of om de jaarlijkse onderhoud of het verhelpen van een kleine storing, bij G. Tollenaar & Zn. bent u aan het goede adres.

Installatietechniek slaat vooral op de leidingen in de muren. Die ziet u normaal gesproken niet. En toch moet het ook buiten het zicht goed voor elkaar zijn. Want anders ontstaan er problemen. Het is vergelijkbaar met lekkages in daken of dakgoten. Vaak is het lek zelf niet of amper te zien, maar zijn de gevolgen wel merkbaar. U wilt dan zo snel mogelijk vakkundig reparatie. Wij kunnen daar voor zorgen.

Een andere keer heeft u wensen om leidingen te laten verleggen. Zodat een nieuwe keuken, badkamer of andere apparaten kunnen worden vernieuwd of een betere plek kunnen krijgen.

Wij voeren nagenoeg alle merken in ons assortiment: Atag, Dru, en Vaillant.

En als u handig bent, kunt u ook veel zelf doen. Wij staan u graag met advies ter zijde. U kunt voor alle noodzakelijke onderdelen terecht in onze showroom en werkplaats. Toiletdeksels, kranen, spiegels, tegels, knietjes, bochten, afvoeren, gas- en waterkranen, verwarmingsbuizen van uiteenlopende duimmaten, tin, stortbakken tot en met het leertje voor de kraan. En als het uiteindelijk niet helemaal lukt, komen we graag even assisteren.