Badkamers en Sanitair

’s Ochtends even snel douchen en als er
wat meer tijd is later op de dag of in het
weekeind volop genieten van een
ontspannend bad. Een ideale badkamer
maakt deze wensen en dromen werkelijkheid.

Hoe groot of juist bescheiden de ruimte ook
is, een badkamer en douche vereisen een goede indeling. En dat niet alleen. We voeren uitzonderlijk prachtige baden, wastafels, toiletten, bidets, meubels en douchepanelen en deuren in ons assortiment. Een bad op pootjes of in een houten console, een wastafel in duo-combinatie, een hangend toilet met in dezelfde vormgeving een bidet, thermostaatkranen, designradiator, verlichting, spiegel, tot en met de kleinste accessoires kunt u zelf de inrichting van uw badkamer of douche bepalen. Of zijn er andere wensen of vereisten, bijvoorbeeld een stoomcabine, een wasmachine of droger op de badkamer, vloerverwarming, het kan allemaal.

Houdt u van klassiek, modern of design, een badkamer vol accessoires of juist heel minimalistisch? Wij willen u graag adviseren bij het ontwerp. Op basis van onze ervaring, kennis van de nieuwste mogelijkheden en creativiteit geven we advies.

Wij  voeren nagenoeg alle merken in ons assortiment: Hans Grohe, Grohe, Villeroy Boch en Venlo.

En als alle wensen op papier staan, zorgen wij voor de uitvoering. Snel, efficiënt, zo min mogelijk overlast en precies volgens plan en afspraak.

Het hoeft natuurlijk niet over een compleet nieuwe badkamer te gaan. Het kunnen ook kleinere wensen zijn, eenvoudige verbeteringen. Of als het gaat om het opknappen van het toilet. Zelfs de kleinste ruimte kan worden ingericht zodat het prettig is er even te vertoeven. Ook dan staan we met alle plezier voor u klaar.